miercuri, iunie 22, 2011

Cum se castiga inima celui mai frumos barbat din lume...


Jocul de trăire frumoasă care vine sa învigoreze dimineţile plecate la vânat de vânt în viaţa aceasta atât de dureros de ireversibila... Jocul de clipe minunate petrecute lângă cine vrei tu, fără să asculţi altă voce decât cea a inimii tale şi a inimii lui, fără să te uiţi la culorile problemelor, fără să îţi pese de tot ceea ce pierzi, fără să te gândeşti la ce ar fi potrivit să faci, uitând de tine, de toate planurile care, iniţial, păreau perfecte pentru conturarea destinului tău. Pentru că, uneori, neajunsurile trăite în doi sunt mai strălucitoare decât toate coroanele lumii purtate pe o  frunte singură.
Cel mai frumos bărbat din lume se câştigă ... de la sine. Prin curajul asumării a ceea ce eşti cu adevărat: nu trebuie să fii mai bună decât eşti, nici mai frumoasă decât eşti, nici mai supusă decât eşti, nici mai rea, nici mai cuminte, nici mai isteaţă. Doar tu, aşa cum eşti, aşa cum te simţi bine cu tine să fii.
Cel mai frumos bărbat din lume se câştigă la fel de bine cu un zâmbet sau cu o lacrimă, cu glorie sau cu ratare, cu tandreţe desăvârşită, cu dezlegarea de lecţiile bunicii şi legarea iremediabilă de sufletul lui.
Cu puterea de a-i sprijni trupul atunci când zborul lui se frânge în roşu crud, cu delicateţea de a găsi forţa susţinerii morale şi fizice atunci când răul pare implacabil pentru el, poate chiar pentru voi. Cu dragoste.
Cu dragoste asemănătoare cu aceea propovăduită la lecţiile de religie: aceea care iartă totul, aceea care dă totul şi nu cere nimic în schimb. Aceea care se sacrifică pe sine pentru fericirea lui.


PS: Dacă toată această desconspirare a firii tale dezbracate de măşti dă greş, atunci înseamnă doar că el pur şi simplu nu este cel mai frumos bărbat din lume... NEXT!






Keith Urban este bărbatul cel mai frumos din lume pentru Nicole Kidman. Ea a fost lângă el atunci când părea absurd, zadarnic.
Câţiva ani mai târziu tot ea devine muza celei mai apreciate melodii din topurile muzicii country. Melodia se cheama WITHOUT YOU, este semnată de el şi sună aşa:



Iulia Sirbu Herbil


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!