marți, iunie 16, 2009

Poezii...De Iulia Sirbu





















6 comentarii:

bluetteblue spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Iulia Sirbu Herbil spunea...

Multumesc pentru apreciere! Volumul in care se gaseste si poezia "Blestem (de femeie mintita)" asteapta sa fie tiparit - speram ca in primavara anului urmator sa ne vedem in librarii. Am sa te anunt, cu siguranta, de indata ce va fi disponibil. Inca o data mii de multumiri!
Cu mare drag,
Iulia

Anonim spunea...

singurul cuvant care pot sa-l spun este....EXTRAORDINAR..extraordinare versuri...tot..minunat

Iulia Sirbu Herbil spunea...

Multumesc foarte, foarte mult!

corina cory spunea...

Am citit si eu o parte din poeziile tale pe internet,pe you tube am dat de ele odata din intamplare cautand nu stiu ce si am vazutla semnatura,Iulia Sirbu,si mi-am zis: " O fi Iulia Sirbu de o stiu eu?" apoi mi-am dat seama ca da,erai tu,erau poeziile tale...care mi-au placut fff mult,eu care sunt pasionata de poezii,mai ales de poeziile de dragoste. Tu scrii cu atata suflet,se vede asta in versuri, si oricine iti citeste poeziile, orice om care a iubit,iubeste ,macar in una din ele,eu cred, ca se regaseste.

Eu ,una,as vrea sa cumpar volumele tale,se gasesc in orice librarie?

Iulia Sirbu Herbil spunea...

Multumesc mult, Cory! Din pacate volumele nu au distributie pe librarii - am sa vad ce pot face in legatura cu acest lucru. Acum se lucreaza la un site de unde pot fi achizitionate si volumele de poezii. Te tin la curent cu ce se intampla!

Te pup!

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!