luni, aprilie 13, 2009

Carti de vizita pentru dragoste, de Roxana Habasescu





De ce mi-am dorit atat de mult sa devin jurnalist? Pentru ca, la vremea adolescentei, credeam ca jurnalismul reprezinta vocea de propaganda a valorilor lumii... Acum, din acelasi motiv, am renuntat pentru o vreme la ceea ce visasem sa implinesc pe perioada unei vieti omenesti: inca mai cred, ca in timpurile copilariei tarzii, ca jurnalismul trebuie sa se incline in fata valorii, sa o arate cu degetul si sa o duca mai departe, dincolo de ochii oamenilor, in sufletele lor, sadind astfel seminte vii din care marile impliniri sa rasara cu setea de a inverzi pamantul golas al ignorantei... .
Cu acest crez pornesc in cautarea oamenilor, fara nevoia de a ma inchina vreunui alt zeu decat cel al dedicatiei, talentului, vointei si sacrificiului: divinitatea valorii va stapani mereu acest tinut al muritorilor de rand, si trebuie sa ne inchinam icoanelor vii de langa noi, care fac din lucrurile simple obiecte de cult... sau aproape... .
Nu am vazut-o niciodata si nu i-am vorbit. Daca o intalnesc, daca am intalnit-o...nu as putea sa stiu:
Nu o cunosc... Am descoperit-o in comentariile inteligente si calde inghesuite pe un site vizitat mai mereu de boemi ... de rand. Am indraznit sa intru pe site-ul ei si, de atunci, o vizitez cu setea celui care, descoperind un izvor cu apa vie, se reintoarce mereu sa mai soarba un pahar, gandindu-se ca astfel, poate, va castiga nemurirea... ROXANA HABASESCU este numele acestei tinere care, dincolo de un talent extraordinar, imi demonstreaza dedicatia pentru frumos, sensibil, feminin, daruindu-se unui vis pe care multi in neagam din nevoia de a nu fi ridiculizati: NUNTA. Roxana concepe si realizeaza cele mai frumoase invitatii de nunta. Plicul acela pe care fiecare dintre noi il vom inmana candva apropiatilor devine o poveste frumoasa in mainile Roxanei, un basm care intriga si invita prin simpla lui prezenta, o simfonie de imagini cu unduiri decupate discret in forme cochete, invitatiile "made by Roxana" ar trebui sa fie alegerea fiecarui cuplu de indragostiti care paseste spre minunata lume a familiei.
Asadar, daca v-ati hotarat impreuna, daca pana la rochia de mireasa mai sunt cateva luni, saptamani...sau chiar cativa ani... cine stie... nu strica sa intri pe site-ul acesta, zic eu, INSPIRATIONAL:
http://roxanahabasescuinvitations.blogspot.com
sau chiar sa iei legatura cu autoarea minunatelor carti de vizita ale dragostei:
roxana_habasescu@yahoo.com
love.stronger.pride@gmail.com
+40740/55 40 07
sau
+40769/56 28 56

Cu o nestavilita credinta in iubirea pe viata, cu sincere urari de casa de piatra, copii frumosi si luminari de fericire in doi,
Iulia Sirbu



2 comentarii:

Unknown spunea...

Eu demult am citit articolul, am si plans, am si scris- dar din pacate nu mi-a fost publicat comentariul din cate vad! Iti multumesc pentru toate cuvintele frumoase, care ajunsesera in momentul cel mai important (de atunci) :depresia..am avut noroc de tine si m-ai sustinut fara sa stii, iti multumesc Iulia, si sper ca in viata asta sa te intalnesc si sa stam de vorba; esti un om atat de frumos:)

Iulia Sirbu Herbil spunea...

Mi/ar fi placut sa zambesti, nu sa plangi, pentru ca eu te iubesc pentru ceea ce faci, iar oamenii ca tine nu merita lacrimi, nici macar de fericire! Data viitoare cand ai sa razi in hohote, te rog sa imi dedici mie acel moment! :) Imi esti tare draga, Roxana!
HAve a GREAT, GREAT SPRING, si nu te stresa prea tare cu nunta (ai sa vezi ca tendinta asta va fi...:P)! Te felicit!

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!