miercuri, iunie 04, 2008

Despre intentii bune, indisciplina sentimentala si limuzine...



Barbati. Femei.
Razboiul fara sfarsit al rozelor continua de secole si nu are de gand sa ajunga la un armistitiu. Interesele sunt mici, orgoliile imense si de nestavilit, pasiunea...NEBUNA, NEBUNA!

"Iubito, esti cea mai frumoasa femeie pe care am tinut-o de mana vreodata...tocmai de aceea cred ca nu e cazul sa pozezi in Playboy ca sa te faci remarcata...Tu ...ai si alte atuuri" - iata o afirmatie care, in ciuda aparentelor ei nevinovate, poate fi transformata de mintea in curbe periculoase a femeii in cel mai grav accident ideatic intamplat pe autostrada intentiilor bune.

"AHA! Deci imi subminezi dreptul la propria imagine si te indoiesti de atuurile voluptatii mele! Iti arat eu tie! Nu doar ca o sa imi duc la bun sfarsit gandul diabolic al pictorialului de frumusete paradisiaca in goliciunea primitiva, dar fac un efort si semnez chiar cu Hustler, numai asa, sa vezi de ce sint in stare! Gelos obsedat, posesiv si cu veleitati de violator domestic ce ESTI!"

Ea se invarteste pe calcaiul stang in miscari de prasnel vijelios, fluturandu-si nurii pe sub privirile lui tampe, inghetate intr-o lipsa ancestrala de intelegere a femeii. Sub carliontii extinsi in saloane scumpe cu fasii de soare oxidat se adapostesc tratatele semnate cu sange de placente sfasiate la fiecare chin al facerii: femeia sufera destul la fiecare viata zamislita - restul, TREBUIE sa fie numai fericire si lipsa totala de supunere - ca doar la asta se refera democratia? sau...nu?! Qui prodest adevaratul raspuns? Fiecare...e democrat cum crede de cuviinta!

"Niciun barbat nu imi va spune mie ce sa fac!" - cu aceasta lozinca inainte, femeia isi pune pe frunte casca de otel inoxidabil a stilistului si porneste, pe tocuri, vizibil plictisita de aceleasi articole de fashion ale fiacarei editii de Cosmopolitan, spre frontul decaderii morale sa invete politica in alcov, nu din carti, ci din fapte. Cateva luni mai tarziu de la primul salt pe saltelele Intercontinentalului va deveni o victima a sistemului, nevasta de bogatas proprietar de casa de moda si revista glossy de life-style, ea insasi proprietara iluziilor sacre de la fashion-tv si aparatoare inflacarata a bunelor moravuri!

Minunata noastra eroina va cunoaste linistea in putinele momente de normalitate pe care viata le-a rezervat din plin noua, celorlalti, mai muritorilor de rand. Spre exemplu, cand limuzina ei trece prin cartierul de provincie, erodat pana in maduva asfaltului, e musai sa fi plouat torential inainte ca sa poata umple de namol asfaltin toate victimele sociale cu mutra de pietoni si de fosti iubiti . Sa vada EL ca n-a avut dreptate cu sfaturile lui bune!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Dragut ce ai scris.

Dar.
Realitatea e mai dura decat atat

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!