marți, septembrie 04, 2012

Ceva nou, ceva albastru, ceva de vis... Nunta noastra - Iulia si Gelu Herbil

Intre ideal si amintire va avea loc, intotdeauna, realitatea. Cand pui la cale infaptuirea unui vis, se impune sa ii creezi, in acelasi timp, un culoar cat mai liber de obstacole. In extenso, nu poti organiza o nunta, asa cum iti doresti, daca amesteci in bietele tale vise realitati materiale sau credinte populare care subjuga sensibilitatea si independenta. 

Asadar, dupa ce am pornit pe un drum pe care nu eram in stare sa mergem zambind, ne-am hotarat sa ne intoarcem pe cararea noastra ideala, de mana, crescand sufleteste cu fiecare noua idee - nu ne dorim sa ajungem departe, ne dorim sa ramanem chiar pe loc, dar neaparat IMPREUNA. 

 IMPREUNA - acest cuvant al unitatii care convoaca sufletele la dragoste, acest strigat de bucurie care invoca si pe care se cladeste ideea nuntii. Sa respectam acest atribut al cuplului! Sa il ridicam la rang de RELIGIE! Nunta noastra a fost un basm care se cheama IMPREUNA - impreuna noi doi, cei dragi noua si cei carora le suntem dragi! Si a iesit fantastic. 

 Toti cei care au contribuit la desavarsirea acestui eveniment ne-au devenit prieteni si ne-au facut sa ii iubim pentru ceea ce au infaptuit, dupa cum veti afla in randurile de mai jos. Ordinea este una cronologica, a intalnirilor plasate bine, demiurgic in vietile noastre:


1. Miruna si Dani - managerii celei mai bune firme full-service de organizare evenimente din Timisoara: DECOR DESIGN SERVICE. Tot lor le ramanem recunoscatori pentru prietenia noastra cu 

2. Cristi Iuhas - managerul unuia dintre cele mai apreciate restaurante din Timisoara - restaurantul FLORA, asezat intr-o oaza de bucurie in care porumbeii isi inmoaie ciocurile in apa jucausa a Begai, unde indragostitii isi odihnesc buzele in sarutari nesfarsite pe bancutele de vizavi sau in barcute lenese care cresc deasupra apei delicatetea filiforma a capetelor de lebada, unde felinarele suspina de dorinta, arzand peste nopti prea scurte - restaurantul FLORA este prins intr-o hora de verde, de apa curganda soptit si de poduri aproape venetiene... Incredibil tablou de indragostire. Toata aceasta transpunere mondena si reala a dumbravei minunate ne-a facut sa renuntam la planurile noastre initiale - am stiut ca cea mai apropiata realitate de vis este aceea care seamana cel mai bine cu visul! 

3. Alex Surdea si formatia de muzica populara TIMISUL - alcatuita exclusiv din absolventi ai Conservatorului, tineri talentati, de bun simt si de bun gust. Formatia Timisul este, sui generis, un compliment adus oricarei petreceri banatene. 

4. Formatia de dansuri populare TIMISUL - frumosii care trezesc aplauze in randul invitatilor deveniti, pe neasteptate, spectatori, apoi, intr-o maniera ludica, starnesc mici gelozii in randul doamnelor, atunci cand "frumoasele tiganci vesele" acapareaza atentia domnilor. 

5. Videoshot - pentru promptitudine, finete si umor, impecabili creatori si pastratori ai celor mai de pret amintiri. 

6. Parintii, fratii si prietenii - care au facut eforturi imense si au venit "de peste mari si tari" (unii chiar la propriu, altii in mod fabulos si neasteptat, trezind surprize dintre cele mai placute!), infruntand oboseala, probleme, distante, doar ca sa ne fie alaturi in cea mai frumoasa zi... 

7. Parintii nostri spirituali, Alina si Mihai Cazacu, oameni iremediabil dragi care confunda usor prietenia cu fratia: veseli, calzi si blazi ca o zi de primavara anuntata de doua privighetori; si nasii lor, Catalina si Florentin Bungete "Grasu", din cauza acelorasi minuni... Fiecare invitat prezent isi merita numele trecut aici, dar nu as vrea sa plictisesc pe nimeni si nu as vrea sa omit pe nimeni. 

Pe scurt, insa, pentru ca o nunta sa fie balsam pentru sufletele mirilor, este nevoie de oameni extraordinari. Daca reusiti sa aduceti langa voi doar oamenii fantastici din viata voastra, alaturi de familia reunita prin puterea si bunavointa lui Dumnezeu, atunci veti putea spune ca ati avut o nunta de basm! Fara falsa modestie, noi putem...

Fie ca sufletele voastre singure sa fie atinse de bagheta iubirii pe eternitate, fie ca familiile voastre sa dureze pentru o viata, fie ca visele voastre sa cladeasca o realitate de poveste! Va multumim ca ati fost alaturi de noi! 
Cu dragoste, 
 Mirii, 
IULIA SIRBU HERBIL si GELU HERBIL


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!