joi, martie 15, 2012

Sahul - noul sport in scolile europene





"Proiectul este susţinut şi de trei europarlamentari români, respectiv Monica Macovei, George Becali şi Rareş Niculescu.
Şahul este văzut ca un sport accesibil pentru copiii din toate grupurile sociale şi poate sprijini coeziunea socială şi contribui la obiectivele politicilor, cum ar fi integrarea socială, combaterea discriminării, reducerea ratelor criminalităţii şi chiar combaterea diferitelor dependenţe. De asemenea, se consideră că şahul poate dezvolta simţul creativităţii copiilor, al intuiţiei, al memoriei, precum şi abilităţi analitice şi decizionale, stimulează hotărârea, motivaţia şi fair-play-ul." (http://oradetimis.oradestiri.ro/sahul-va-fi-introdus-in-sistemul-de-invatamant-din-uniunea-europeana/mondo/2012/03/14/)

      Minunat! Minunat! Vom fi o lume de sclavi inteligenti si estropiati... Ceva mai onorabil decat statutul de sclav prost si atletic... nu-i asa, copii? Nu mai e nevoie de forta, pentru ca exista masinarii... este nevoie doar de creiere care sa le controleze si sa se teama ca, altfel, vor fi aruncati in lumea efortului fizic, de care, oricum, nu sunt in stare... 
       Evident ca aceasta lege a fost sustinuta de eminente de talia celor anumerati - Monica Macovei, George Becali şi Rareş Niculescu. Exista o categorie de oameni pe care numai cuvantul SAH ii fascineaza, ca, oricum, nu stiu mutarea de nebun, chiar daca o aplica in permanenta, la nivel personal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!