marți, ianuarie 17, 2012

LA MULTI ANI, de 29 de ori! :))

Am lipsit, motivat, categoric. Ma pregateam de zor sa risipesc inca o data copilaria si sa ma imbat cu bulgari de zapada, de la un capat al tarii la altul. Fara sa stiu prin ce miracol, intre aceste doua lumi quasi paralele, clipele mele s-au prefacut in frisca si fructe, eu insami fiind toata numai zahar. Si miere adusa de mama. Si bumbac fin, si crema cu parfum de primavara, si trandafiri proaspat saditi intr-un pamant din care se pregatesc sa iese pui cu petale roz... 


Omul sfinteste locul, iar locurile sfinte sunt pline de candoare si regasiri. Implinirile noastre nu se afla acolo unde luxul striga tipator in ecouri de paiete si cristale, ci acolo unde imbratisarile soptesc: "Mi-a fost tare dor de tine! Cat ma bucur ca esti aici!"


Cand oamenii-bijuterie ai sufletului nostru sparg bulele distantelor si ajung pana la noi, de oriunde ar fi, atunci putem renunta la bogatiile lumii, pentru o pereche de bocanci, blugi, caciula si un banner epic pe care scrie -  
AM 29 DE ANI SI CEI MAI BUNI SI NEBUNI PRIETENI!

VA MULTUMESC!
CU DRAGOSTE,
IULIA SIRBU HERBIL

2 comentarii:

corina cory spunea...

La multi ani!!!!sa ramai la fel de frumoasa sau si mai frumoasa sa te faci!!! Te pup!

P.S.: oricum nu se vede ca ai doar 29 de ani!

Iulia Sirbu Herbil spunea...

Cori, multumesc! Este o chestiune genetica, la fetele crescute in salbaticie de apa curgatoare... sa ramana mereu salbatice si sa treaca, in curgerea lor, curatindu-se pe sine si pe altii... ;)

Te imbratisez!

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!