luni, decembrie 05, 2011

Stralucirea dragostei: bijuteriile



Sa recunoastem: ne plac bijuteriile! Sunt itemuri pe care viata ni le-a dat in compensatie pentru toate celelalte mici necazuri nesclipitoare: ploi, lapovita, noroaie, praf sau  vremea curateniei generale, cand, vrei nu vrei, te murdaresti pana in dinti. Unde mai pui ca SCLIPITOARELE pot fi amanetate, vandute sau facute cadou, in momente in care mizeria da navala si prin buzunarele vietii! 


Stralucirea bijuteriei este echivalenta cu stralucirea sufletului, uneori!


De exemplu, daca o relatie la care ai tinut se sfarseste, in mod tragic, cu el in bratele altei femei, tu, in perioada de doliu de trei saptamani, permanent in pijamale, ciufulita, buhaita, inconjurata de batiste de unica folosinta umezite cu lacrimi si muci, nu trebuie sa faci mai mult decat asta: intinde mana spre cutia de bijuterii, aseaza-ti pe deget inelul cu diamant, trage aer adanc in piept si zambeste: a venit timpul pentru reinnoirea garderobei vestimentare si sentimentale!


GRIJA MARE la relatii - nu lasa niciuna sa treaca fara obiectul de cult! Altfel te alegi doar cu timp pierdut, cu barfele lui de dupa (pentru ca baietii stiu sa dea detalii dintre cele mai intime in modul cel mai grosolan cu putinta) si cu sufletul facut bucati pe degeaba! Bijuteria este garantia achitarii facturilor la psiholog, profesor de dansuri si spa-urile de dupa, lucruri mici  de care ai nevoie ca sa treci peste drame mari. Toate costa bani! Si banii se gasesc in bijuterii! Iar pentru asta, el trebuie sa plateasca anticipat, la vreme de dragoste, magaria ulterioara de a lasa viermaria regretelor in locul mangaierilor. 


Daca ai langa tine un cavaler plin de eleganta, incapabil sa te raneasca vreodata, orice bijuterie a familiei va fi acolo pentru vremea rea a situatiilor materiale dificile sau, si mai bine, pentru copiii vostri: felicitari!


Un lucru este cert: bijuteriile nu fac niciun rau, dimpotriva!


Va propun sa va bucurati de stralucirea lor ori de cate ori aveti ocazia: si nu lasati ocazia sa va scape prea des!
PS: MI SE PARE MIE SAU CHIAR SUNTEM IN LUNA CADOURILOR?!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!