sâmbătă, noiembrie 26, 2011

Mosuletii in calduri nu sunt cu nimic mai sexi decat o mare flescaiala





Nu inteleg de ce barbatii ajunsi la onorabila varsta a senectutii isi pierd pudoarea, bunele maniere si, de prea multe ori, mintile, cand vine vorba despre amor.

Tie de cate ori nu ti s-a intamplat ca un mosulica simpatic, aparent inofensiv, sa iti propuna, mai mult sau mai putin direct, o colaborare de ordin intim? De parca intim ar mai intra in schema lui de programare!

Nu stiu, sa fie impotenta de vina si, implicit nevoia confirmarii unei masculinitati demult apuse in tenebrele timpului, sa fie domnisoarele cu nurii prea evident decoltati spre analize aproape medicale, sa fie ceasul rau? Da... Ceasul rau trebuie sa fie! Ceasul rau in care o fata, cu preocupari, cu griji, cu necazuri, cu treburi mai importante, ajunge sa stea de vorba cu mosuletul in calduri.

Pentru toti cei care inca mai cred ca perioada senectutii incepe de la 90 de ani incolo, propun o definire sincera a senectutii erotice: orice tanar de peste patruzeci de ani reprezinta un magnet sexual pentru toate femeile - doar ca toate femeile de pana in 25 de ani (cu exceptia amaratelor din familii destramate, care nu primesc alocatie de la parinti grijulii si care nu au avut timp sau cap sau chef de invatat la vremea potrivita), cum spuneam, toate caprioarele cu peste zece ani mai mici decat domnul de varsta onorabila sunt magneti de respingere! Exact! Pentru ca tinerii cu multi ani mai mari decat o femeie, ii provoaca acesteia cel mult rasul, daca reusesc sa nu provoace doar greata si varsaturi, in emulatie cu shawoarmele expirate!

Cea mai proasta parte cu mosuletul in calduri este faptul ca, tocmai din cauza ca e mosulet, pare inofensiv de prietenos! Pare neajutorat un pic, iar veselia lui te bucura si pe tine, ca veselia unui copil. Iata de ce ii raspunzi zambind si ai gesturi blande fata de nepriceperea lui. Cum interpreteaza mosuletul zambetul tau? Nu vrei sa stii. 



Mosuletul in calduri isi spune ca orice fata care ii zambeste il gaseste nespus de sexi! Si purcede la gesturi de imperechere! E grotesc sau ce?

Ce ne facem, fetelor, cu mosuletii in calduri? Cine sa ii faca sa inteleaga faptul ca un bilet de tramvai, o pereche de blugi rupti, dinti albi si un cur tare inseamna cu mult mai mult decat un bolid cat toata gestiunea RATB, costum de firma cu accent italian, proteza dentara lipita by COREGA si un cur puhav?




Cred ca, mai ales noi, astea mai ne-celibatare, mai devreme sau mai tarziu (pe la varsta senectutii) oricum ne vom alege cu flescaiala generala: deci, de ce sa nu profitam de prospaturi, acum, cat mai putem! Sa nu, Doamne fereste, sa ajungem niste babaciuni ridate, moi de tot, cu pretentii de fetiscane fierbinti. Eu zic, atunci cand o fi, sa ramanem doar niste bunicute simpatice si inofensive! Daca exista ceva frumos in batranete, este sa-i lasi pe tineri sa se bucure de ceea ce doar ei au si tie nu-ti dau!

Cu certitudinea ca lucrurile care nu sunt facute la timpul lor frizeaza ridicolul, daca sunt incercate prea tarziu...

Iulia Sirbu Herbil

1 comentarii:

Raul Sebastian Baz spunea...

Un mosulet din astia pe care-l cunosc eu - Dan Sarbu din Sinaia, are, la 72 de ani ai lui, un copil cu o tipa de 26 :))))))

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!