marți, octombrie 11, 2011

Tehnici de cuceritor - cum trebuie sa privesti o femeie

Dragul meu prieten de o viata,


Ai avut, cred, suficienta vreme sa iti pliezi cunostintele pe noua teorie a feminitatii. Ramasesem, daca nu ma insel, la acele tipologii masculine care sunt irezistibile in ochii sexului frumos. Iti mai amintesti, desigur, ca te-am rugat sa il votezi pe acela care aparea chiar inainte de incheierea listei. De ce, oare? De ce nu m-am oprit la primul, care are privirea pierduta in umbrele unui romantism mangaietor, ai spune, pentru sufletul delicat al femeii? De ce nu am avut fiori la cel de-al doilea, un Don Juan obraznic si increzator? De ce nu l-am vrut pe ultimul - un magnat vesel, prietenos, obisnuit cu deliciile cuceririlor patimase? Raspuns: pentru ca cel de-al treilea este pur si simplu irezistibil!

De ce? Iti propun sa raspundem impreuna la aceasta intrebare!

Dragul meu, stiai ca este un cliseu deja faptul ca, daca reusesti sa faci o fata sa rada, aceasta este pe jumatate cucerita? Ah! Nimic mai neadevarat! Sau, ca sa fiu mai exacta, nimic mai gresit inteles de catre barbati. Cand voi va puneti in cap sa faceti o fata sa rada...ceea ce urmeaza este dezastruos pentru voi. Fetele care zambesc usor sunt cuceritoare - uita-te cu cata usurinta zambesc asistentele tv, secretarele catre sefii lor, mamele catre bebelusii lor, cucerind usor. Daca, in ceea ce ne priveste, acest mecanism al zambetului functioneaza perfect, de la voi avem asteptari mai putin ludice.

FII SERIOS! Orice ai face, nu zambi! Nu te hlizi! Daca fetele cuceresc prin zambete, baietii cuceresc prin seriozitate! Fa-o sa rada si o sa-si aminteasca de tine ca despre "baiatul acela amuzant care stie cele mai bune bancuri". Or, tu nu asta urmaresti, nu-i asa?

Uita-te si ce nume porti: BARBAT! Cand te gandesti la barbatie, la masculinitate, iti vine cumva in minte un bufon? Nu! Atunci cand te gandesti la masculinitate, iti vine in minte un rege, un conducator care a angajat un arlechin sa-i amuze regina! Vezi diferenta - rege/arlechin. Ce poate fi sexi la un bufon? Nimic! Daca bufonii ar avea ceva cat de cat sexi, li s-ar interzice accesul la petrecerile copiilor! Or, clownii acolo sunt in centrul atentiei: intre copii! Tu vrei o femeie, iti doresti sa intorci privirea si sa vezi la bratul tau stang mana delicata a unei FEMEI intregind, cu eleganta, tot ceea ce esti. Pentru asta, trebuie sa inveti sa respiri in acelasi ritm cu regii!

Cum arati ca esti un tip serios? In primul rand, sterge-ti ranjetul de pe figura. Un barbat irezistibil are voie doar sa surada. (discutam aici despre construirea primelor impresii, nu despre viata de zi cu zi langa o femeie)

Barbatie inseamna forta. Forta inseamna incredere in tine. Increderea se citeste IN OCHI! Invata sa pastrezi contactul vizual! NU NU NU NU! NUUUUUUUUU te holba! (Damn!)

CUM SE FACE: pas cu pas

Fii atent: daca nu sunteti in acelasi grup de prieteni, ii prinzi privirea fetei (nu zambesti, nu te incrunti, nu te concentrezi ca la citirea unui manuscris egiptean - cel mai bine pentru pastrarea starii neutre a fizionomiei tale este sa iti strangi maxilarele: ca atunci cand te preocupa ceva important sau cand incerci sa te abtii de la ceva), apoi te uiti in ochii ei 1,2,3,4, maxim 5 secunde. Maxim! Eu zic sa te opresti undeva intre 3 si 4, altfel se cheama ca te holbezi! Si tu nu vrei sa te holbezi! Tu urmaresti, analizezi, calculezi, daca vrei. La sfarsit, surazi. Surazi ca si cum ai spune ca iti place ceea ce vezi. Si intorci privirea. Te angajezi intr-o discutie cu prietenii, apoi, dupa alte trei minute, faci acelasi lucru - ii prinzi privirea, 1,2,3, surazi, si, daca iti raspunde cu un zambet, mergi la ea si o intrebi: "CIne esti?" Obesrvi: nu am zis: "cum te cheama?", ca la gradinita. Intrebarea ta: "Cine esti", iti da ocazia sa dezvolti un dialog ludic. Ea raspunde: "Andreea Andreescu", tu intinzi mana, te prezinti si continui - dar nu te-am intrebat cum te cheama, desi ma bucur sa te cunosc. Te-am intrebat cine esti". O sa intrebe inevitabil: "Cum adica cine sunt?!", tu raspunzi - "Cum, nu ai inca o definitie pentru tine? Atunci, da-mi voie sa te definesc eu, asta seara... "

Te las sa exersezi, pana data viitoare...
Noapte buna, tigrule!


1 comentarii:

Anonim spunea...

Très joli blog ! Félicitations Iulia !
Vive la Roumanie... Amitié d'Auvergne (France)
Bisous.

http://www.youtube.com/user/lewisfox63#p/c/56C21FEB4505C399/0/fLVN4R5xcDk

http://www.youtube.com/watch?v=fLVN4R5xcDk&feature=channel_video_title

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!