vineri, decembrie 03, 2010

Adriana Delia Barar - o artista cu pedigree - Swiss House Timisoara - Fashion Show 26 noiembrie 2010.

Designerul colectiei B.A.D. Style - un artist cu pedeigree - Adriana Delia Barar
Iulia Sîrbu Herbil - Mireasa colectiei B.A.D. Style - by Adriana Delia Barar
Iulia Sîrbu Herbil - mireasa colecţiei semnate Adriana Delia Bărar
O seara de nota 2010! Cand frumusetea, talentul si tineretea isi dau mana, se intampla lucruri minunate! Colectia Adrianei Barar, B.A.D. Style, a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume cu originalitate! Pentru cei care au senzatia ca fashion-ismul si creativitatea trebuie sa frizeze comercialul, think twice! Colectiile B.A.D. Style reusesc ceea ce si-au propus: rock the sceene! 

In aceeasi nota a feminitatii decelate prin tinute, de data aceasta apoteotic incastrate in delicatete, spre deosebire de viziunea rebela, curajoasa a Adrianei Barar, tinutele semnate Diana Tatucu au impresionat prin "cumintenie" - intr-o lume in care less is more este luat ca atare, riscand sa ne trimita Evele catre tinuta originara. 

 Complimente designerilor vestimentari Adriana Delia Barar si Diana Tatucu, acestor doua zeite ale frmusetii plasmuite prin tinutele de o estetica surprinzatoare! 

Cu deplina admiratie,

Iulia Sirbu Herbil


PS: Profit de aceasta ocazie pentru a face o paranteza pe care prea multi refuza sa o confrunte - Adriana Delia Barar era un copil talentat, darnic si plin de vise mari atunci cand am cunoscut-o. Acum a devenit un tanar ale carui colectii au facut inconjurul tarii in aplauzele unui public rebel ca si ea, care astepta de multa vreme ca designul vestimentar sa respecte canoanele originalitatii: iata ca s-a intamplat. Cu toate acestea, Adriana a avut, in acelasi timp, sansa si nenorocul sa fie unicul copil al parintilor ei - tatal ei fiind adorat intre iubitorii muzicii rock romanesti : Adrian Barar este cel care a pus bazele trupei CARGO. Ce poate fi mai frumos decat o familie in care artistii se intrec in realizari uluitoare in toate domeniile?! 

Unii cred ca anonimatul - 

sunt voci care incearca sa ii umbreasca acestui tanar designer ( care deja a demonstrat!!!) bucuria propriilor reusite, punand toate aceste voluptati pe seama numelui sau. Sunt oameni care nu pot sa faca distinctia intre un brand si un nume de familie. Adriana Barar si-a construit brandul B.A.D. Style - daca ar fi simtit ca are nevoie de "spate", si-ar fi spus, poate, CARGO. Dar nu a facut-o - nici acum, nici atunci cand nu implinise optsprezece ani, dar era prezenta pe podium cu propriile creatii! Acest lucru ar trebui sa puna pe ganduri oameni care cauta doar uratul, doar nefirescul. Poate ca tocmai cei care discuta despre aceasta tanara ca despre un produs fortat al numelui de familie sunt cei care simt nevoia sa se afirme prin altceva decat prin munca, incredere si talent! Adriana Barar, autoarea brandului fashion B.A.D. Style, si-a creeat imaginea rebela, cumplit de indrazneata, inacceptabil de curajoasa pentru lasi, pentru invidiosi... pentru oameni mici care inca mai cred ca singura cale de iesire din anonimat este asocierea cu nume consacrate. 

Ei, bine, dragii mei, eu, deocamdata, nu va contest estetica, dar va contest originalitatea multora dintre voi! Am obosit sa dau note unor prezentari copiate de pe canale media, sa privesc aceleasi si aceleasi texturi, nuante si forme, sa caut scuze si sa incerc o condescendenta fortata in fata falsilor creatori de fashion romanesc, oameni care nu fac altceva decat copii mai ieftine ale unor branduri straine - dar vor sa fie recunoscuti! Si, doar pentru ca ei nu au reusit - din cauza indolentei lor - arunca acum pietre spre oameni care au curaj, cautand scuze pentru succesul altora si pentru insuccesele lor. 

PACAT! Asteptam mai mult de la voi, stimati colegi!





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!