marți, septembrie 21, 2010

eu...TE iubesc... oricum...

Iata o paradigma a sanctitatii urmelor pe care le ducem cu noi prin codul genetic al Lui. Al lui Dumnezeu. Nu atat acela de a iubi oricum pe cineva, caci asta vine de la sine, intr-o naturalete fidela spiritului mai presus de toate materialitatile arealului civic, ci, mai mult, acela de a fi iubit oricum.
 Cea mai sigura cale de salvare a sufletului este esecul - pentru ca in pragul disperarii, in pragul maruntirii de sine si al diluarilor de orgoliu se naste nevoia  suverana de sprijin: "sunt aici, sprijin sunt pentru tine si,  chiar daca ai cazut, sunt aici...te iubesc oricum..."


Asta, da, declaratie de dragoste!


Cu stele verzi,
Iulia Sirbu Herbil


3 comentarii:

Anonim spunea...

ce bine ar fi să Îl iubească și oamenii în general măcar un pic mai mult

Anonim spunea...

In mare parte sunt de acord cu tine. Si anume ca de cele mai multe ori, doar in momentele de ratacire extrema ne mai gandim la Dumnezeu si Ii cerem ajutorul. Insa, si este parerea mea, Dumnezeu cred ca are probleme mult mai importante decat sa ne asculte pe fiecare in parte. Nu de alta, dar pe langa faptul ca suntem prea multi, nici nu prea Ii dam atentia cuvenita decat atunci cand ne e greu sau foarte greu. De aceea cred ca e mai important sa ai pe Pamant si nu in Cer pe cineva care sa te ajute. Si care sa iti faca o declaratie de dragoste precum cea scrisa de tine. Ma bucur ca tu l-ai gasit pe acel cineva. Eu inca mai caut.

Iulia Sirbu Herbil spunea...

Cand tu cauti dragostea, o gasesti acolo unde nu este, o proiectezi in ochi ce nu vad, in buze ce nu stiu calea sarutarilor, in brate care n-au invatat sa te prinda de mana... Astfel se naste nefericirea, neincrederea, certitudinea ca pentru tine nu exista iubire... DAR, NU O MAI CAUTA! Fii fericit cu ceea ce esti, lasa-te luat de val, lasa-te iubit, fii TU cel cautat... Si, cand te va gasi...VE STI! Vei simti o liniste cum nu ai mai simtit langa altcineva, o prietenie cum niciun prieten nu ti-a fost, o intelegere, compasiune si pasiune...toate intr-una...SI nu ii vei mai da drumul, pentru ca nici ea nu iti va mai da drumul... Ai sa vezi! :)

Trimiteți un comentariu

Vorbeste cu mine! Spune-mi ce parere ai tu despre asta, spune-mi ca gresesc sau, dimpotriva, sustine-ma! Hai sa vorbim deschis despre viata!